• Bułeczki wachlarzyki na maślance

    Bułeczki wachlarzyki na maślance
  • Ciasto jogurtowe z pomarańczami

    Ciasto jogurtowe z pomarańczami
  • Kawa frappe

    Kawa frappe
  • Babka jogurtowo - bananowa z żurawiną

    Babka jogurtowo - bananowa z żurawiną
  • Placek niebo

    Placek niebo
  • Babka caffe latte

    Babka caffe latte

Tag: ciastka

Ciasteczka grzybki

Ciasteczka grzybki

Ciasteczka grzybki to zdecydowanie moje najbardziej ulubione i wyjątkowe wypieki z dzieciństwa. Przeurocze i niezwykłe, łączące w sobie to wszystko co najsmaczniejsze. Więcej

Bezglutenowe ciasteczka kokosowo-ryżowe

Bezglutenowe ciasteczka kokosowo-ryżowe

Ciasteczka są bezglutenowe, nie zawierają również jajek. Z podanych składników wychodzi około 10 sztuk.Więcej

Ciasteczka słodkie usta (z jabłkami)

Ciasteczka słodkie usta (z jabłkami)

Na widok takich ciasteczek każdy się uśmiechnie i na 100% się poczęstuje. Ciasteczka są wyśmienite, jabłka ukryte w pysznym cieście z kremowym serkiem muszą takie być. Polecam!Więcej

Ciasteczka "śliczne oczka"

Ciasteczka "śliczne oczka"

Na widok takich ciasteczek każdy się uśmiechnie i na 100% się poczęstuje. Ciasteczka są przepyszne. Ciasto z kremowym serkiem, musi być pyszne. Są szybkie i łatwe do przygotowania, ale również szybko znikają :) Polecam!Więcej

Pierniczki drożdżowe

Pierniczki drożdżowe

Zapraszam na pierniczki drożdżowe Więcej

Łatwe ciasteczka śmietankowe

Łatwe ciasteczka śmietankowe

Bardzo kruchutkie i niezwykle smaczne :) PolecamWięcej

Ciasteczka z kakao

Ciasteczka z kakao

To pierwsza propozycja z nowej książki Anny Starmach „Pyszne. Na każdą okazję”.
Bardzo lubię te śliczne zakręcone ciasteczka. Często takie robię, z tym że jak do tej pory nie dodawałam do nich migdałów i cynamonu.
Więcej

Amerykany

Amerykany

Niedaleko spadają od amoniaczków ;) Więcej

Ekspresowe pierniczki

Ekspresowe pierniczki

Ekspresowe pierniczkiWięcej

Amoniaczki

Amoniaczki

Zdecydowanie wolę kiedy ktoś mnie nimi częstuje. Bardzo je lubię, jednak nie cierpię zapachu amoniaku. Ciasteczka są pyszne i bardzo kruche. Kiedy wystygną, amoniaku już nie czuć.Więcej